Nur angemeldete Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, dürfen eine Bewertung abgeben.
Knochenloser Serrano-Schinken (Jamón), in zwei Hälften geschnitten, 100 % Duroc, aus Guijuelo, Salamanca
0,00 €
race
Serrano
(100% Duroc pig)
Weight
4.25 kg
BODY PART
Jamón
(back leg)
PIG DIET
Cebo de Campo
(free pasture feed)
FLAVOUR
Smooth
MATURING
More than 30 months
Drinks Pairing Suggestions:
Knochenloser Serrano-Schinken (Jamón) Gran Reserva vom 100 % Duroc-Schwein aus Guijuelo, Salamanca, in zwei Hälften geschnitten in vakuumversiegelter Verpackung.
Top-Qualität mit über 30 Monaten Reifung.
Castellar ist die Serrano-Schinkenmarke des hochgelobten Ibéricos-Schinkens Blázquez.
Knochenloser Serrano-Schinken (Jamón) Gran Reserva vom 100 % Duroc-Schwein aus Guijuelo, Salamanca, in zwei Hälften geschnitten in vakuumversiegelter Verpackung.
Top-Qualität mit über 30 Monaten Reifung.
Castellar ist die Serrano-Schinkenmarke des hochgelobten Ibéricos-Schinkens Blázquez.
Schinken vom Duroc-Schwein, Salz und Konservierungsstoffe (E-250, E-252).
Average nutritional values per 100 ml/g. The % have been calculated based on the reference intake of an average adult (8400 Kj / 2000 Kcal):
Until the vacuum sealed package is opened, it is best to store it in the fridge. If you decide keeping it outside the fridge, keep it somewhere with a constant temperature and away from direct sunlight. Check the pack doesn't lose its vacuum. If it happened, it has to be consumed as soon as possible.
Once the package is opened and partially consumed, ideally should be kept it in the fridge. We advice keeping it in a tupper or wrapping it with plastic film for its preservation and avoiding overdry it.
Ham should be consumed at room temperature, when it will have a lustrous appearance. When too cold, the fat will appear opaque.
Produzent: Jamones Ibéricos Blázquez, SL
Bewertungen
Es gibt noch keine Bewertungen.