Blázquez

Admiración 50 % iberischer Schinken aus Eichelmast (Jamón) Rotes Etikett – aus Guijuelo, Salamanca

7,5 - 8 kg
Gluten Free No Preservatives 100% Natural

421,00 

€ 52,63 / kg VAT included

Menge: Max 1

Usually ships within 48 hours

free delivery icon

Kostenlose Lieferung für alle Schinkenbeine mit Standardversand.
Wenn Sie Ihrer Bestellung weitere Artikel hinzufügen, können zusätzliche Versandkosten anfallen.

Ham Quality icon

Lernen Sie die Grundlagen, um die verschiedenen Farbetiketten, Herkunftsbezeichnungen und Qualitätsstufen von Ibérico- und Serrano-Schinken (jamón) und Vorderschinken (paleta) zu verstehen.

race

iberico 50

Ibérico 50%

Weight

7,5 - 8 kg

7,5 - 8 kg

BODY PART

Jamón (back leg)

Jamón
(back leg)

PIG DIET

Bellota (acorn)

Bellota
(acorn)

FLAVOUR

Intense

MATURING

More than 36 months

Red

LABEL OF QUALITY:

Red


Awards

AWARDS:

Best acorn-fed Ibérico ham 2020 - First Finalist

Drinks Pairing

Drinks Pairing Suggestions:

  • Medium red: Tempranillo
  • Medium red: Rioja crianza
  • Cava Brut
  • Fortified wine: Sherry Manzanilla
  • Fortified wine: Sherry Fino
  • Light Body Beer: Lager, Pilsener & Blonde Ale
  • Castille-Salamanca

    7,5 kg bis 8 kg ganzes Stück Blázquez „Admiración“ 50 % iberischer Eichelschinken (Jamón) de bellota, rotes Etikett, aus Guijuelo, Salamanca. Mit einer Reifezeit von 36 Monaten.

    Kostenlose Lieferung.

    „Bewunderung vom Ursprung“, als Mantra wiederholt Blázquez diesen Satz als Essenz seiner Produkte. Und so ist es in ihren iberischen Eichelschinken verkörpert, Stücke, die aufgrund ihrer Einzigartigkeit auf der Grundlage strenger Kriterien ausgewählt werden, die seit Generationen gepflegt und geteilt werden.

    Stücke, die in ihren eigenen Trockenschuppen gereift werden, wobei Die Blázquez-Kriterien mit der Erfahrung befolgt werden ihrer traditionellen handwerklichen Methoden. Jeder Produktionsprozess wird anschließend gründlich evaluiert, um einen intensiven Geschmack und eine einzigartige Textur zu erreichen, die auch den anspruchsvollsten Gaumen gerecht wird.

    Der iberische Eichelschinken liefert das Minimum an Mineralien, die für unseren Organismus notwendig sind sowie ein Balances Kalorienprofil. Es enthält Vitamin B1 und Experten auf diesem Gebiet behaupten, dass es dabei hilft, Ängste und Stress zu überwinden.

    Erster Finalist für den besten iberischen Eichelschinken in Spanien 2020.

    7,5 kg bis 8 kg ganzes Stück Blázquez „Admiración“ 50 % iberischer Eichelschinken (Jamón) de bellota, rotes Etikett, aus Guijuelo, Salamanca. Mit einer Reifezeit von 36 Monaten.

    Kostenlose Lieferung.

    „Bewunderung vom Ursprung“, als Mantra wiederholt Blázquez diesen Satz als Essenz seiner Produkte. Und so ist es in ihren iberischen Eichelschinken verkörpert, Stücke, die aufgrund ihrer Einzigartigkeit auf der Grundlage strenger Kriterien ausgewählt werden, die seit Generationen gepflegt und geteilt werden.

    Stücke, die in ihren eigenen Trockenschuppen gereift werden, wobei Die Blázquez-Kriterien mit der Erfahrung befolgt werden ihrer traditionellen handwerklichen Methoden. Jeder Produktionsprozess wird anschließend gründlich evaluiert, um einen intensiven Geschmack und eine einzigartige Textur zu erreichen, die auch den anspruchsvollsten Gaumen gerecht wird.

    Der iberische Eichelschinken liefert das Minimum an Mineralien, die für unseren Organismus notwendig sind sowie ein Balances Kalorienprofil. Es enthält Vitamin B1 und Experten auf diesem Gebiet behaupten, dass es dabei hilft, Ängste und Stress zu überwinden.

    Erster Finalist für den besten iberischen Eichelschinken in Spanien 2020.

    Schinken von iberischen Schweinen 50 % iberischer Rasse und Salz.

     

    Average nutritional values per 100 ml/g. The % have been calculated based on the reference intake of an average adult (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energy value (Kj)
    1480 Kj
    Energy value (Kcal)
    356 Kcal
    Fats
    25,2 g
    Saturated fats
    8 g
    Carbohydrates
    Less than 0,5 g
    Sugars
    0 g
    Proteins
    32,2 g
    Salt
    4,5 g

    We recommend to preserve Spanish ham products in a cool and dry place, away from high temperatures, direct sunlight and heating sources. Room temperature of about 18º - 22ºC is adequate. Avoid storing it near stoves, ovens or heating systems in order to preserve its flavour and aroma. Any cut surface should be covered by the ham’s outer covering of rind and fat (or a clean dish towel) to preserve moisture and prevent drying out and loss of quality.

    If you received a full ham leg and plan to store it for some time before consumption, we recommend storing it without wrapping in a cool and dry place, avoiding hot rooms and with excessive humidity, ideally slightly ventilated for making the ham drying process as natural as possible. Some places we recommend are storage rooms, private garages, warehouses and kitchens. Even so, the ham will not deteriorate if it spends a few days in a place that is a little hot, the grease will simply sweat.

    Though the maximum consuming time for full hams with bone is one year, normally hams are consumed in around 3 months. Actually, ham will continue its natural drying process so if the ham is started some months after receiving it, the product will only be more dried than at the beginning.

    Any cut surface should be covered by the ham’s outer covering of rind and fat to preserve moisture and prevent drying out and loss of quality.

    How should ham be consumed?

    Ham should be consumed at room temperature, when it will have a lustrous appearance. When too cold, the fat will appear opaque. Any ham that is cut should be consumed immediately, or covered in plastic wrap, to avoid prolonged exposure of the ham to air.

    In addition, each time you finish slicing the ham leg, you should protect the cut area with butcher paper, a cloth moistened with olive oil, or with a bit of the trimmed skin and fat layer, so that the cut area remains fresh. To further protect the ham, you may cover it with a clean dish towel.

    How to slice a ham leg?

    Remove the layer of fat from the top and the sides of the leg until the meat is exposed. Trim the fat as you slice. Cut small, very thin slices, including some of the fat which holds much of the flavor. Slice downwards with your free hand behind the knife.

    If you plan to consume the entire ham in a day or two, you can remove the skin and fat completely. If not, it is better only remove the skin and outer fat layer from the area to be sliced that day. To enjoy the flavor and texture of a fine Spanish ham leg, slice the ham with a long sharp knife in the following order: first the rump half, then the rump end and lastly the shank.

    The meat nearest the bone is difficult to slice well, and can be cut into small chunks for use in soups and stews. The ham bone itself is also excellent for flavoring broths, soups and stews, and may be cut and frozen for later use.

    Artikelnummer: SK01000000016

    Produzent: Jamones Ibéricos Blázquez, SL

    Bewertungen

    Es gibt noch keine Bewertungen.

    Nur angemeldete Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, dürfen eine Bewertung abgeben.

    Häufig zusammen gekauft:

    Oft zusammen gekauft: